Hallo allemaal,

Het is lente en deze keer echt! We hebben al een aantal keer van het zonnetje mogen genieten en daarom laat ik jullie graag de spring  trends van dit jaar zien. Ik heb mijn lente outfits ondertussen al vlotjes bij elkaar geshopt maar voor wie dat nog wat fleurige items nodig heeft…

En of het nu gaat om een bloemenprint, stripes, polkadots, subtiele nude tinten of net opvallende flashy kleurtjes, deze lente kan alles weer. Tot nu toe denk ik dat de zachte nude tintjes mijn favoriete keuze is. Maar eigenlijk kan ik niet echt kiezen en heb ik ook deze keer weer alle soorten prints en kleurtjes in mijn kast hangen.

ENJOY! xxx Jolien

 

geel kleedjetop met knoopjesgele golfSprin fashionsjaaltjewitte midi dressrood kleedjeMosterd kleedpolka dot dress bruinpolka dot toprainbowpaars kleedjenet tasmuiltjesgrote gouden oorbellenKamerjasstijl dressgele tasbeige broekzwart kleedje met knopengele sanaal

Rainbow trui

Rode mini dress

Gele slippers

Cross body tasje

Nettas

Geel golfje

Dress lilla

Sjaaltje met polka dot print

Grote goudkleurige oorbellen

Muiltjes met vlechtwerk

Witte top met knoopjes

Kamerjasstijl dress

Witte midi dress met knoopjes

Zwarte mini dress met knoopjes

Polka dot dress bruin

Polka dot top

Losse beige broek

Kleed met knoop

Sandaaltjes

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: