Hallo allemaal,

Soms vind ik de tijd niet om een blogpost te schrijven of er een af te maken. Ik wil ook geen posts schrijven die ik zelf niet zou lezen of waar jullie niks aan hebben maar bij deze… Het was me de voorbije weken, druk druk druk! Een serieus griepje moeten overwinnen, lange en drukke dagen op het werk, het is duidelijk dat de klanten ook nieuwe outfits willen voor het nieuwe seizoen en daar komt veel werk bij kijken. En niet te vergeten het lief en ik ( vooral het lief)  zijn druk bezig geweest aan de slaapkamer. Work work work dus! Ondertussen is de oude verf al van de vloer geschuurd, is er behangen en hebben de muren een nieuw laagje verf gekregen. Benieuwd naar hoe de slaapkamer er momenteel uitziet? Via mijn Instagram stories toon ik jullie onze klusdagjes en vooruitgang.

Anyway, veel meer heb ik momenteel niet te vertellen behalve dat het lente is en ik weer wat lente koopjes gedaan heb… I know! Morgen staat er nog een shopdagje gepland en daarna toon ik jullie mijn laatste nieuwtjes weer! Geniet van deze mooie zondag en ik doe mijn best om alles een beetje beter bij te houden! Promise!

IMG_20180409_122606_154Blauwe midi rok

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: