Hallo allemaal,

In mijn vorige post vertelde ik jullie al dat er een pakketje onderweg was naar mij en daar heb ik weer wat spulletjes van gehouden. De witte midi jurk is een opvallend stuk, maar ik zie mezelf er al helemaal in lopen de komende zomer. Slippers of espadrilles eronder, grote oorbellen en een rieten tasje! Hetzelfde geld voor de blauwe jurk, eigenlijk was het de bedoeling dat ik ging kiezen tussen die twee stuks maar hé! Een tijdje geleden zijn het lief en ik nog eens bij H&M binnen geweest en weer met succes. Bij het binnen komen van de winkel sprak deze creme kleurige straight leg jeans me al aan, een beetje gewaagd again maar toen ik hem aan had en vooral met de beige trui erop was het een winner! Zo heb ik mijn kleerkast al weer wat lente proof gemaakt en als we het weerbericht moeten geloven krijgen we het komende weekend heel wat zon!

ENJOY! xxx Jolien

2018-04-05-11-40-45-1-01.jpeg

IMG_20180405_120126_737-01IMG_20180405_120306_485-01

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: