Fashion in maart.

Hallo allemaal,

Het is zo ver! Officieel lente en daarom laat ik jullie weer wat items zien die bij mij een smile op mijn gezicht toveren om stilletjes aan richting het warmer weer te gaan! De voorbije week was het weer ijzig koud buiten en ik kan niet verwoorden hoe BEU ik die winter ben! Ik wil kleedjes dragen en op terrasjes zitten! Even wegdromen kan al veel doen maar toch… Het wordt nu echt wel tijd! Deze lente komt er weinig kleur in mijn kleerkast als ik mijn favorietjes moet geloven… Alleen maar neutrale tinten en I love it! Er zijn al een aantal items van dit lijstje onderweg naar mij dus als ze goed zitten zien jullie deze terug in de nieuwtjes categorie!

ENJOY! xxx Jolien

MAART 2018

Trenchcoat

Kort jurkje met stippen

Blauwe midi jurk met knopen

Groene oorbellen met franjes

Gouden oorbellen

Nettas

Tas met houten handvat

Mini rokje met knopen

Zonnebril

Crop top

 

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: