Hallo allemaal,

Een aantal zondagen terug gingen het lief en ik nog maar eens op plantenjacht en zonder succes. Het plantencentrum verkocht kamerplanten enkel pas tegen het einde van de maand. Bummer! Het enige wat ze op die moment hadden voor in huis waren cactussen en ja, daar staat er nu één in van mijn living. De stad Genk opende zijn deuren die namiddag, daar hebben we wel even gebruik van gemaakt en weer wat spulletjes voor in huis gekocht. De voorbije weken hebben we nog wel wat interieur stuff en plantjes verzameld die ik natuurlijk ook met plezier met jullie deel!

Bij Hema kan ik zelden of nooit buiten gaan zonder iets nieuws, de leuke prijsjes doen er natuurlijk ook  geen goed aan en dan heb ik weer een nieuwe vaas, wat kommetjes en een ovenschaal gekocht. Bij Zeeman kocht ik keukenhanddoeken met bolletjes, mijn nieuwe favo print, geloof ik! (Staan jammer genoeg niet online) Een heel tijdje terug verkocht Aldi pannenkoek plantjes en dat kon ik natuurlijk ook niet weerstaan… Woops! Tot nu toe gaat het hem goed af, voor een groot raam, veel licht, af en toe wat water en hij is precies content. Ook kocht ik een paar weken geleden dit Urban jungle boek en I love it! Elke ochtend lees ik een klein stukje planten info voor ik naar mijn werk vertrek en blader ik wat door de mooie plaatjes, een echt me time momentje en ideaal om mijn dag rustig te starten.

Last but not least, vond ik het wel eens tijd om onze kussentjes te updaten, H&m heeft namelijk heel wat leuke kussentjes in hun aanbod en moet ik nog meer zeggen? De grote kussens met kwastjes kosten nog geen €10! De meeste aandacht gaat natuurlijk naar de dikke kussens met veel structuur, die kocht ik bij Action. De beige kleur is zachter en past beter bij het tapijt dan de vorige witte kussens vind ik. Bij dezelfde bestelling van H&m kocht ik nog een geurkaars en een mini vaasje voor de overschotjes van bloemen boeketjes.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetIMG_20180318_092520_478

ENOY! xxx Jolien

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: