Hallo allemaal,

We hebben al heel wat zon gezien maar de temperatuur wil nog niet helemaal mee, hopelijk moeten we daar niet meer te lang op wachten want ik ben de winter, de dikke truien en mijn rode neus nu echt wel beu. Een paar weken geleden kon ik op een zonnige zondag deze leuke outfit wel al dragen. Een tijd geleden kocht ik deze leuke culotte bij Zara voor €17,99. Whut? Dat vond ik echt geen geld! De witte trui heb ik al een tijdje in mijn kast hangen en komt van bij H&m, net zoals de schipperscap. Mijn vans draag ik letterlijk bij alles en ik zou eigenlijk eens opzoek moeten naar een vervanger… Maar ze zitten zo comfy! Als jullie me een leuke, gemakkelijke sneaker kunnen aanraden hoor ik het graag! Het rugzakje (look a like) kocht ik bij Stradivarius.

ENJOY! xxx Jolien

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: