Hallo allemaal,

Even geen blogpost want ik heb er weer een griepdipje opzitten. Deze outfit is ondertussen al een week of 3 oud en het is nog steeds geen “blotebenen weer” *pruillip*. Van mij mag de winter plaats maken voor het zonnetje en wat warmere dagen. Maar hé het is niet anders en als ik af en toe met blote benen kan rondlopen ben ik al een happy kiddo. Zelfs als ik dan vanboven een dikke trui en thermo ondergoed moet dragen.

 

 

 

 

 

 

Dit jurkje kocht bij Zara in de solden voor een €16 euro geloof ik, een echte allrounder als ge het mij vraagt. Hij past perfect met stoere boots of binnenkort met espadrilles of sandaaltjes. Ik kan niet wachten en ben stiekem dan ook al helemaal blij dat het ’s avonds een beetje langer licht is en dat wil toch echt zeggen dat de winter heel traag maar toch aan het vertrekken is. De dikke trui, ook van Zara trouwens, is perfect voor op koude dagen zoals deze, de laarsjes kocht ik ooit bij Pimkie en de handtas is van Primark.

20180214202185726.jpg20180214421105888.jpg2018-02-14 07.52.05 1-01.jpeg201802141355988126.jpg

ENJOY!

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: