Een kijkje in ons huis, living tour. (Vlog #1)

Hallo allemaal,

Het is zo ver, mijn eerste vlog staat online. Nooit gedacht dat ik deze stap durfde zetten maar hé, ik wil het wel proberen! Momenteel enkel IN huis, wie weet is het volgende keer wel ietsje spannender! Maar alle begin is moeilijk!

In mijn eerste “vlog” toon ik jullie hoe onze living er momenteel uitziet. Zoals ik hier al eerder verteld heb, is er nog heel wat werk aan de winkel en hebben we nog heel wat te verbouwen/renoveren en te veranderen aan ons huis. Tot nu toe is enkel de living voor een deel zo goed als af. Op instastories vroeg ik of jullie het leuk vonden om meer van ons huis te zien en daar hebben toch heel wat mensen positief op gereageerd. Het filmen en editen moet ik nog wat leren maar oefening baart kunst zeker? Als jullie de volgende ruimtes en/of het proces van de werken ook willen zien, dan hoor ik het graag en neem ik jullie mee in ons avontuurtje inclusief onhandige stoten en de rest van de klusjes!

ENJOY! xxx Jolien

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: