Hallo allemaal,

Het is weer tijd voor mijn nieuwtjes en weliswaar de eerste nieuwtjes van 2018. Nu wil ik ook dit jaar weer proberen om minder geld uit te geven aan nutteloze spullen en minder kleren te kopen, of dat gaat lukken is een ander verhaal maar hé, de gedachte is er en dat is soms ook al veel.

Maar nu ik toch weer wat gaan shoppen ben… Wil ik dat wel weer graag met jullie delen.

Het lief en ik hebben Leuven nog eens bezocht en elke keer ik er kom, vind ik het er gezelliger worden. De winkels zijn hetzelfde als overal maar de sfeer die er hangt is zo verschillend met Hasselt of Sint-Truiden. De mensen hebben een soort je m’en fou attitude en iedereen doet er gewoon zijn eigen ding.

Ben ik weer aan’t afdwalen? Hier en daar hing er nog volop solden in de winkels, op sommige plaatsen trok de nieuwe collectie me dan weer naar binnen. Bij Pull & Bear kon ik van twee walletjes eten want daar tikte ik een leuke solden trui op de kop en nog een trui van de nieuwe collectie. Aan de kassa leggen ze altijd van die kleine hebbedingetjes en soms laat ik me daar wel eens door vangen dus dit metallic nagellakje mocht ook mee naar huis. Bij Zara vind ik het doorheen het seizoen al hectisch, laat staan in de solden periode! Om gek te worden, al dat volk, rommel en ik kan mijn aandacht er gewoon niet bij houden dan, passen? No way! Dus kocht ik dit bohemian midi jurkje op hoop van zegen.

En zoals ik al zei, probeer ik mij in te houden en alleen dingen te kopen die ik echt leuk vind en vaak genoeg kan dragen. Bij deze is dat vrij goed gelukt. Waarschijnlijk kan ik nu ook beter nadenken bij het shoppen omdat ik op mijn werk enkel kleding van daar mag dragen. Maar hé mij niet gelaten dan kan ik me op mijn vrije dagen laten gaan met mijn outfits te kiezen!

Om onze honger stillen,  vroeg ik op instastories of jullie leuke plekjes kenden om lekker te lunchen en wat waren jullie behulpzaam! Ik kan 20 keer naar Leuven gaan en elke keer een ander plekje uittesten! Thanks! Deze keer kozen we voor Koffie & Staal, ik was instant verliefd op het gezellige interieur en opnieuw de sfeer die er hing. Een klein koffie huisje met een aantal tafeltjes voor 2 of 4 personen en één grote tafel in het midden, deze zat vol met twee vrouwen en hun kids, een man die de krant kwam lezen en genoot van zijn koffietje en aan de andere tafels vond ge een mama met haar zoon, een koffie date en twee dames die er schuilden voor de regen en ineens een lunchke meepikte en dat bedoel ik met iedereen doet zijn eigen ding. Zoveel verschillende mensen en leeftijden op één plek en niemand bekijkt elkaar raar. Jammer dat er niet overal zo’n sfeer heerst. Enfin… Terug naar onze honger stillen… Het lief bestelde een soort pizza (Die we op instagram gezien hadden) met butternut pompoen, noten, ajuin, rucola, granaatappel en weet ik veel wat nog. Het zag er in ieder geval heel lekker uit en dat was het ook. Ik bestelde ciabatta broodjes met zelfgemaakte pesto en ook dat was een schot in de roos! Voor de thee, koffie, zelf gemaakte ice tea en ook voor de yoghurttaart geld het zelfde… Nomnomnom! Tussen al dat lekkers door kunt ge er ook juweeltjes shoppen, vandaar Koffie & Staal. Wij hebben een prima dagje qtime achter de rug en ik kan niet wachten tot de volgende keer! IMG_20180120_074348_2225555301870_2_2_2Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: