Hallo allemaal,

Het jaar 2018 is voor mijn blog niet bepaald spetterend begonnen… Aangezien dit de eerste post van het nieuwe jaar is, heb ik het allemaal een beetje laten hangen. De voorbije weken had ik even een inspiratieloos momentje en als er niks in mijn hoofd zit, kan er ook niks uitkomen. Zo gezegd zo gedaan… 3 weken zonder blogpost maar hier ben ik weer! En wel met de nieuwe fashion finds van de maand januari. Let’s go!

Momenteel vindt ge in de winkels nog niet zoveel van de nieuwe collectie, de beste solden stuks zijn verkocht maar hier en daar springen er nog wat leuke stuks uit.

collage-2018-01-14

Streepjes trui

Jeans met hartjes

Handtasje

Haarspeld

Oorbellen

Blauwe trui SALE

Beige broek SALE

 

ENJOY! xxx ย Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: