Hallo allemaal,

Kerst is ondertussen al weer een paar dagen voorbij, nu op naar het nieuwe jaar. Het is zo druk, druk, druk! Feestjes, cadeautjes, eten en tussendoor ook nog wat werken. Soms weet ik niet waar mijn hoofd staat! Liefst wil ik op deze dagen dan ook een leuke outfit dragen, het is namelijk het ideale excuus om alles uit de kast te halen maar door de drukte heen heb ik het simpel gehouden en een leuk kleedje aangetrokken om de foodbaby te verstoppen en wat was dat nodig! We hebben niets anders gedaan dan onze benen onder tafel geschoven.

Op kerstdag waren we uitgenodigd bij mijn mama en haar vriend samen met mijn stiefzus en haar  man. Gezellig borrelen en cadeautjes uitpakken en ’s avonds nog een bezoekje aan Jef zijn familie.

Ik droeg dit zwart midi kleedje met bolletjes dat ik kocht bij H&m, samen met een dikke zwarte cosy golf die ik vorig jaar bij Primark vond. Verder mijn nieuwe laarsjes van bij Stradivarius om het geheel wat stoerder te maken en ik absoluut geen zin had in hakken, ( Waar ik nooit meer zin in heb trouwens) glitter sokjes, mijn nieuwe oorbellen die ik in de solden kocht bij H&m en als laatste het groene Zara handtasje. Kerstproof zou ik zeggen! Hebben jullie veel leuke cadeautjes ontvangen en benieuwd naar de mijne?

ENJOY! xxx Jolien

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

 

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

 

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with  preset

 

 

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with  preset

 

Look a like jurk

Look a like jurk #2

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: