Hallo allemaal,

Party season!!! Volgende week vieren we het nieuwe jaar! Bij kerst gaat het er bij ons allemaal iets rustiger aan toe en is het niet nodig om met toeters en bellen af te komen. Bij Nieuwjaar is het meestal een ander verhaal en mag het eens echt speciaal zijn. Glitters, velvet en alles met een beetje vavavoom. Wij zelf gaan niet weg maar houden het op een rustig avondje onder vrienden. Hoe vieren jullie het nieuwe jaar en wat trekken jullie aan?

ENJOY! xxx Jolien

Zwarte top met knoop

Glitter broek

Zilver kleurige pumps

 

 

 

Luipaardprint jurk

Sok boots

Oorbellen

 

 

Glitter jurk

Biker boots

 

 

Simpel lbd

Glitter laarsjes

Oorbellen

 

 

Rode velvet jumpsuit

Tasje met borduursel

Metallic sandalen

 

 

 

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Die glitter broek en glitter schoenen zijn superleuk! Zelf heb ik voor het eerst niks nieuws gekocht voor de feestdagen. Ik heb zoveel wat ik nooit draag! Gelukkig is mijn velvet jurkje van vorig jaar nog steeds superleuk.

    Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: