Hallo allemaal,

Eerst en vooral een fijne kerst gewenst vanavond, geniet ervan! Wij hebben al één feestje achter de rug, nog 3 te gaan dit weekend! Maar eerst laat ik jullie nog wat nieuwtjes zien.

Deze maand heb ik me weer flink gedragen en niet te veel geld op gedaan. (Dat dacht ik toen ik deze post begon te schrijven….) Natuurlijk heb ik hier en daar wel wat spulletjes gekocht en zoals gewoonlijk toon ik deze graag aan jullie.

Ik kocht bij H&m deze suuuuper cosy beige trui, ideaal voor koude winterdagen. Bij Zara bestelde ik een dikke zwarte kabel trui en wat ben ik er blij mee, er is maar één minpuntje voor €45 zou ge denken dat er niet zo snel pluisjes op komen,  gelukkig is dat snel verholpen met een speciaal scheermesje wat ge bij Veritas kunt vinden. Bij Mango bestelde ik een flared broekje, die ik al in het zwart in mijn kast heb hangen, of beter gezegd rond mijn middel want ik draag hem zo vaak!

Ik dacht het hierbij te laten maar toen het lief en ik gingen kerstshoppen heb ik toch nog wat schade berokkend. Oops! Bij H&m was het namelijk al pre solden en kan ik daaraan weerstaan?? NEE… Het lief is gelukkig vrijgevig en ook al hadden we afgesproken van dit jaar geen kerstcadeau’s voor elkaar te kopen, kreeg ik toch wat spulletjes van hem.

Een ruitjesbroek en deze fluffy sloefkes. Odertussen heb ik deze post al een aantal keren moeten aanpassen omdat ik hier en daar toch weer wat spulletjes tussendoor heb gekocht! Zo ook deze winterjas, al mijn winterjassen zijn meer mantels en aangezien ik alles te voet doe is een jas met kap geen luxe. Bij hetzelfde winkel bezoekske kocht ik een roze trui, alles was aan korting bij aankoop van 2 stuks met een rode stikker dus daar heb ik dan toch nog even verder van geprofiteerd en deze oorbellen ook nog mee genomen.

Normaal maak ik de foto’s van mijn nieuwtjes zelf maar door serieus tijdgebrek moeten jullie het met een collageke doen! Ik moet zo goed als elke dag werken en dan heb ik geen tijd om uitgebreide posts te schrijven of foto’s te maken, dat hebben jullie waarschijnlijk al wel gemerkt aan het (niet) updaten van mijn Instagram… Maar het is niet anders, nog even tanden bijten en dan kan ik weer wat uitblazen.

hmprod (4)hmprod13045677_56_B6873172800_6_1_1hmgoepprodhmprod (1)hmprod (2)hmprod (3)

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: