Hallo allemaal,

Nog heeeel even en het is kerstmis! Dit jaar gaat het er allemaal iets chaotischer aan toe dan ik gewoon ben maar moeilijk gaat ook. Ik moet zelf nog bijna al mijn kerstcadeau’s gaan kopen maar daarom deze extra post… Voor mensen die dit jaar even traag of beter gezegd druk zijn, want vandaag is de enige en laatste dag dat ik in actie kan schieten! Shoppen maar! En voor degene die nog een cadeautje voor mij zoeken? *Engelen emoji* is hier mijn kerstlijstje.

Om te beginnen koop ik niet zo vaak make-up voor mezelf en ik draag eigenlijk ook niet zo vaak foundation maar toen ik een testertje van deze Foundation ergens bij kreeg was ik wel verloren!

Er staat dit jaar niet zo veel op mijn kerstlijstje als andere jaren maar dat komt nu eenmaal omdat ge een nieuwe badkamer of gyproc platen moeilijk onder de boom kunt leggen.

Verder kunt ge mij altijd een plezier doen met geurkaarsen en al zeker die van Rituals, net zoals hun geurstokjes, maar de geurtjes van Maison Du Monde komen ook in de buurt.

Deze ketting zou wel een speciaal cadeau zijn maar het kost wat moeite want er zou een vingerafdruk in moeten komen en ik neem aan dat ge die vingerafdruk moet nemen en de ketting dan weer terug moet sturen?

Een leuke schaar in huis kost niet meer of minder, het maakt me wel elke keer blij als ik mooie spulletjes in de schuif heb liggen.

Hoop oorbellen staan al lang op mijn lijstje en tot nu toe was ik het perfecte paar nog niet tegen gekomen maar bij deze…

Uitleg hebben deze Luipaard print laarsjes niet nodig hé?

 

Wat staat er op jullie kerstlijstje?

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: