Snowmuchfun! Ootd #34.

Hallo allemaal,

Vorige week hebben we heel wat sneeuw over ons belgenlandje gekregen en ook al ben ik helemaal geen wintermens, de eerste sneeuw heeft toch altijd iets magisch. Een tijdje geleden bestelde ik bij Zara een dikke zwarte kabel trui want raar maar waar is er in mijn kast geen enkele zwarte trui te bespeuren?! Bij deze √

De broek kocht ik in de zomer bij Daylliance, de jas is ook al een oudje maar op dagen als deze wil ik het gewoon lekker warm hebben en er tegelijk toch nog een beetje leuk uitzien en met een statement broek als deze is dat helemaal geen probleem, gooi er nog een hoedje bij en klaar!

ENJOY! xxx Jolien

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetIMG_20171210_161851_099Processed with VSCO with hb2 preset

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: