Hallo allemaal,

Het is nog eens tijd voor wat outfit inspiratie. Elke dag een leuke outfit dragen is 1 ding maar er dan nog eens elke dag een leuke foto van kunnen maken, dat is een ander verhaal. Jef is werken en ik ben niet het type dat wildvreemde gaat aanspreken om een foto van mezelf te maken. Nu de dagen zo kort zijn en het om 17u al donker is zijn de outfit foto’s schaars. Maar af en toe lukt het toch om een outfitje te shooten. En laat ons niet vergeten dat winter outfits nooit zo leuk zijn als zomerse outfits. Ik wil het vooral warm hebben en hoe dat eruit ziet? Dat kan ik me niet elke dag aantrekken. Liefst wil ik gewoon een makkelijke maar toch leuke outfit dragen.

Maar hé een luipaardprint jas maakt al veel goed! Deze jas heb ik ondertussen al een aantal jaren in mijn kast hangen en ik ben er nog steeds heel blij mee, hij is lekker warm, ziet er leuk uit en heeft nog eens een kap ook! De laarsjes kocht ik recent bij Stradivarius, eerst wou ik gaan voor Dr. Martens maar deze zijn net iets vrouwelijker met de pareltjes. Een simpele zwarte broek want ik heb al genoeg eye catchers aan. Deze roestkleurige trui is ook al een oudje maar deze winter heb ik er al veel plezier van gehad.

Zo ziet ge maar dat het niet altijd nieuwe stuks moeten zijn om een leuke outfit te bekomen.

Processed with VSCO with 5 presetIMG_20171206_124000_899Processed with VSCO with 5 preset

Luipaardprint jas look a like

Luipaardprint jas look a like #2

 

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: