Hallo allemaal,

Weer een nieuwtjes? Jep! Ik kan er niets aan doen maar alles wat ik tegen kom zou zo leuk staan in ons huis!!! En zeker als er maar meer en meer interieur winkels op u af blijven komen! Vorige week ben ik met mama naar Maison du monde geweest, een waaaauw winkel! Dat is binnen komen en denken sh*t mijn portefeuille, kerstversiering, verlichting, decoratie, klokjes, kussens, dekens…. Gewoonweg alles voor in huis!

Langs Maison du monde vind ge kwantum, een goedkopere, maar even leuke spulletjes voor in huis. Aan de ingang zag ik al een super mooie velvet poef staan, als we er niet al eentje hadden… Maar ik moet een beetje aan de centjes denken dus geen poef voor mij. Wel een klokje, een papierhouder en servetten. Ja Servetten want ik ben stiekem een servettenverzamelaar, niet echt hé maar ge kent dat wel. Bij Kwantum kunt ge ook terecht voor vloer, verf, tapijten en verlichting.

Vorige zondag kochten Jef en ik in Maastricht nog 2 leuke spiegeltjes, het is de bedoeling dat deze in de slaapkamer komen als deze af is tegen het einde van het jaar misschien? Wie weet! Het kleintje komt van bij Blokker en de grote van Xenos.

Ook kocht ik een tijdje geleden een boek van Anne Catherine Gerets, Insta Interieur. Wat een leuk boekje! De cover is zelfs al mooi om gewoon op de salontafel te leggen maar met de inhoud van het boek tovert ge zo uw eigen interieur om tot een instagram waardig plaatje!

Als laatste ben ik al een maand of 4?! bloemen aan’t bestellen bij Bloomon en het is er eindelijk van gekomen! Eerst was het wat moeilijk met de verhuis en dan hing alles vol stof dus nu het huis er eindelijk wat proper bij ligt vond ik het wel leuk om eindelijk een bestelling te plaatsen. Bloomon staat voor verse boeketjes met een twist aan uw deur geleverd. (Met wat vertraging bij PostNl maar hé, eind goed al goed)

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

Klokje

Gieter

Spiegel

Boek

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: