Hallo allemaal,

Oh jaweeeel! Het is december! Zo gek, de laatste maand van het jaar! Maar een nieuwe maand wil zeggen, een nieuwe fashion finds.

Het weer was nog niet echt winters en daar ben ik blij om maar dat wil niet zeggen dat ik me niet tegen de koude wil kleden! Dikke truien en laarsjes waren een must de voorbije maand en om nog wat inspiratie op te doen en misschien al eens te kijken wat er binnenkort allemaal in solden komt of iets voor onder de kerstboom? Ik wil het allemaal!

collage-2017-11-29

Paris sweater

Roze laarsjes

Luipaardprint hemdje

Roze jasje

Streepjes broek

Rode tas

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: