Hallo allemaal,

Het jaar zit er alweer bijna op. Binnen 37 dagen vieren we het nieuwe jaar! Ongelofelijk hoe de tijd vliegt, voor 2017 begon had ik voor mezelf een paar doelen gesteld waar ik er wonder boven wonder toch een aantal van waar gemaakt heb. Ik zeg wonder boven wonder want ik ben een verschrikkelijke uitsteller! Een van die doelen van dit jaar waren eindelijk leren rijden en daar ben ik dan ook mee bezig, ik zal tegen het einde van het jaar nog geen rijbewijs hebben maar ik ben volop bezig met 20u rijlessen te nemen.Processed with VSCO with 4 presetMaar er staan toch nog een aantal zaken op mijn “to do list” van 2017 die ik graag zou willen afronden voor het einde van dit jaar. 2017 was en is nog steeds een raar jaar voor mij, er is zoveel gebeurd en ik kon het soms allemaal niet helemaal vatten en het leven ging soms een beetje aan mij voorbij zonder dat ik er van kon genieten. Tegen het einde  van 2017 zou ik content willen zijn met de balans in mijn leven, ik kan het al wat beter dan ik een tijd geleden kon maar ik moet toch nog wat oefenen op prioriteiten stellen en nee leren zeggen. Zo komen we aan op puntje 2, nee zeggen het is iets wat ik maar niet onder de knie krijg! Nee zeggen tegen vrienden om een avondje weg te gaan omdat ik liever lui in mijn zetel wil liggen, omdat ik het nodig heb om even mijn batterijen op te laden, nee zeggen tegen extra werk, nee zeggen tegen een blogpost die ik “moet” schrijven. Klinkt voor sommige misschien belachelijk maar voor mij is het niet vanzelfsprekend. Ik wil voor het einde van 2017 nee kunnen zeggen en me daar niet meer zo schuldig over voelen.

Ons geld beter spenderen of niet opdoen aan nutteloze spullen, (Ik doe mijn best hé maar soms hebt ge echt mooie servetten enz. nodig) Meer genieten zonder dat daar geld bij komt kijken. Omdat we een huis gekocht hebben, kunnen we dit ondertussen wel al, maar kerstmis is de ideale periode om dat eens serieus te testen! Geen dure cadeau’s dit jaar en ook de vrienden gaan dit jaar even wat minder en misschien zelfs niets krijgen. (Gelukkig zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en begrijpen ze dit wel en zijn ze misschien stiekem zelfs blij dat ze ook niets moeten kopen)

En als laatste minder jagen, minder haasten en me minder aantrekken van andere mensen! Gewoon aan mezelf denken, aan ons en wat wij willen. Voor iedereen goed doen bestaat toch niet. Er is altijd wel iemand in uw leven die het anders zou doen of die uw aanpak maar niets vind en dat is ok. Ik ben het boek “The life-Changing Magic of Not Giving a Fuck” aan het lezen. Ik leende deze van mijn beste vriendin en ik ben nog niet eens in de helft van het boek maar ik weet nu al dat dit een boek is die iedereen met dezelfde “problemen” wel even zou moeten lezen. Echt!

Processed with VSCO with 4 preset

Hebben jullie nog doelen of dingen die jullie willen bereiken tegen het einde van het jaar?

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: