Hallo allemaal,

Het lief en ik zijn vrijdag nog eens naar Hasselt geweest en hoewel ik echt zin had om te shoppen is er niet veel uit de bus gekomen. Althans kledinggewijs toch niet. We waren wel al een tijdje opzoek naar een vloerkleed om in de zithoek te leggen, natuurlijk met een petrol kleurige zetel is dat allemaal niet zo simpel maar bij Sissy boy lag het P e r f e c t e vloerkleed! Jammer genoeg ook met een heus prijskaartje maar hé. Een namiddagje shoppen en dan een vloerkleed mee naar huis nemen is ook niet vanzelfsprekend maar met wat sukkelen is het toch tot aan de auto geraakt. We kochten ook nog deze coole dino poster en dit boek “snap” met allemaal tips en trics om betere foto’s te maken met oh jawel je smart phone. Eens testen in de week se.

Processed with VSCO with j5 preset

201711121324305036

 

Daarna nog een paar kledingwinkels binnen gesprongen maar het mocht niet zijn. Niets helemaal niets heb ik gekocht. Natuurlijk heb ik me dan wel weer even laten gaan bij Flying tiger. Een zeephoudertje en speeltjes voor Leia (ons fretje)

Ondertussen zat het lief weer lekker op de pijnbank bij tatoeëerder Pink en kon ik me laten gaan bij Primark, maar weer niets voor in mijn kleerkast. Wel nog een pluizig kussentje en deze leuke nagellakjes. Omdat we dan de dino poster kochten maar geen kader hadden zijn we onderweg naar huis bij Ikea gestopt, liefst wouden we een gouden kader maar die hadden ze niet in dit formaat dus dan maar een zwarte die ik ondertussen al goud heb gespoten. Zo gaat dat ook. Natuurlijk kunt ge niet naar Ikea zonder nog iets anders mee te nemen. Placemates, servetten plus houder en zoals iedereen denk ik nog wat vershoudzakjes. Het is trouwens niet normaal hoeveel volk er op vrijdag avond bij Ikea gaat eten, zo goed als alle tafeltjes zaten vol, de prijs speelt hier zeker een grote rol in maar zelfs de sfeer die er hing was anders dan anders.

Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

Oh btw een ontbijtje bij Tarte tatin moogt ge echt niet overslaan! Het was niet de bedoeling om voormiddag weer mijn buikske rond te eten maar ge kent mij ondertussen al en ik heb altijd honger… Even opgezocht waar we nog iets klein konden binnen spelen en Tarte tatin kwam uit de bus. 2 zacht gekookte eitjes met soldaatjes voor ons aub. Hmmm super simpel maar super lekker en voor een zacht prijsje!

De voorbije weken kochten we natuurlijk nog een hele hoop spullen voor ons huisje zowel tweedehands als nieuw. Willen jullie daar graag meer van zien? Dan delen wij dat graag met jullie! 🙂

ENJOY! xxx Jolien

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: