Hallo allemaal,

De nieuwe maand is alweer van start gegaan maar zoals jullie het ondertussen wel gewoon zijn van mij… ben ik weer een beetje te laat met dit te posten. Anyway het is nog steeds herfst en ondertussen al echt koud! Daarom → Fashion in oktober se!

Een maxi jurk of rok in de herfst maanden met een dikke trui erover, *hartjes ogen* helemaal verliefd op zo’n lookje! Sneakers met glitter sokken voor het gemak en laarsjes bij een dressy gelegenheid. De rode sjaal van Zara heb ik ondertussen al in mijn bezit en wat een aanwinst! Lekker warm en het is onmogelijk om in een grumpy mood te zijn als ge met een mega rode sjaal rond uw nek loopt!

collage-2017-11-05 (1)

En ook al ben ik helemaal geen fan van de kou, de herfstfashion heeft me weer overtuigd en zolang ik nog met blote benen weg kom heb ik niet echt te klagen. Dragen jullie graag midi/maxi jurken/rokken of is het niets voor jullie?

Jurk met bolletjes

Munt kleurige trui

Beige trui

Sjaal

Schoudertasje/heuptasje

Laarsjes met parels

Maxi jurk

Sneakers

Plissé rok

Glitter sokken

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: