Hallo allemaal,

In de maand Juli liet ik mijn outfits van de week zien en die post viel blijkbaar in de smaak, fijn om te zien dat jullie dit een leuk idee vinden. Helaas is het niet zo makkelijk om elke dag een mooie outfit aan te trekken, een foto ervan te maken en al zeker niet tijdens de verbouwingen dus is het ondertussen outfits van de maand geworden.

Work outfit

Zoals ge ziet is het niet altijd glitter & glamour in mijn leven, en draag ik vaker een kapotte broek en oude all stars dan de nieuwe trends tegenwoordig. Hoewel het ook iets heeft om u niets te moeten aantrekken van hoe ge eruit ziet, mis ik het toch ook wel om me op mijn vrije dagen wat op te kleden.

IMG_20170929_160902_365

Party outfit

Dit leuke babydoll kleedje droeg ik op een zonnige zondag om naar mijn metekindje haar verjaardagsfeest te gaan. Een zorgeloze zondag namiddag met veel taart en lekker eten en duidelijk geen foodbaby in dit kleedje! Pluspunt!

Processed with VSCO with hb2 preset

#Ihavethisthingwithfloors

Zoals jullie wel al gemerkt hebben ben ik helemaal verliefd op deze vloer en jawel het is de onze! Eindelijk had ik hier eens een fatsoenlijke outfit aan en kon ik de vloer in een beter daglicht zetten. Deze ruitjes broek is echt een goede aankoop want hij past echt bij alles, zwarte, witte en zelf een leuke gekleurde trui staat er mooi bij! En laten we mijn favoriete loafers niet vergeten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Loafers

Ruitjes broek

Cosy monday

Deze witte trui is ook een yes yes yes, net als de broek en mijn vanskes eigenlijk! Dit is zo een go to outfit waar ik niet over moet nadenken, de ideale comfy outfit.

Processed with VSCO with hb2 preset

Witte trui look a like

Hoedjes dag

En weeral die vans?! Ik krijg ze niet van mijn voeten, net zoals die handtas die ik bij elke outfit rond me draag. Tijdens het verhuizen en renoveren is het natuurlijk niet zo simpel om al mijn kleren terug te vinden dus ben ik dankbaar voor deze items die bij elke gelegenheid passen en eindelijk een hoedje dat op mijn hoofd past!

Processed with VSCO with hb2 preset

Gele trui

Zwart jasje

Soort gelijk hoedje

Zondag rustdag

Geen vebouwingen, boodschappen of werk deze dag, we kregen tijdens de maand oktober nog een aantal zomerse dagen en daar hebben wij van geprofiteerd. Een zondag rustig aan doen en naar een marktje in C-mine bij Genk. Gezellig wat slenteren en wafels eten.

IMG_20171020_080843_077

Bloemen kleed

Logeren bij mama

Ons huis was een stof boel de voorbije weken en gelukkig heeft ons mama haar hotel weer voor een paar weken geopend. Danku mama! Nog een keer blote benen op mijn vrije dag! Geen herfstweer te bespeuren, geen jas nodig? Dan ben ik een happy kiddo, mijn rokje kocht ik bij Mango vorig jaar of misschien hangt het zelfs wel al langer in mijn kast, de grijze sneakers van Pull&Bear zijn nog zo een must have die ik makkelijk met elke outfit kan combineren, glitter sokken eronder voor een speelse touch en weer die witte trui… I know i know!

2017-10-19 08.07.12 12017-10-19 08.12.28 1

Grijze sneaker look a like

Rokje look a like

Blote benen en herfstweer

Op deze dag was het heel wat frisser maar dat weerhoud mij niet om nog eens met blote benen naar buiten te gaan. De lekker warme trui en het plooi rokje komen allebei van bij H&m. Mijn vans heb ik hierna ingeruild voor laarsjes en sokjes om de outfit iets meer fall proof te maken.

2017-10-20 09.28.19 1

Zwart rokje

Easy party outfit

Op zondag haalde ik deze midi rok nog eens boven. Echt wel fijn als ge uit dozen moet leven en af en toe komt er iets tevoorschijn wat ge die dag kunt aantrekken. Zo een beetje als shoppen maar dan uit uw eigen kleerkast. We waren uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van mijn vriend zijn mama en daar hoeven we geen toeters en bellen voor uit te halen. Gewoon een makkelijke outfit is prima om gezellig samen te zijn en lekker veel te eten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Rok look a like

Blauwe sweater

Blauwe sneaker look a like

 Last but not least

Op de laatste dag van de maand droeg ik nog eens deze ruitjes broek samen met een roest kleurige trui. Deze dag ging ik met mijn schoonzusje opzoek naar decoratie voor de babyborrel! De kleine Lea ging mee opstap en na een middagje rond rijden was onze missie geslaagd.

IMG_20171031_222325_793Processed with VSCO with hb2 preset

Trui look a like

Schoenen look a like

P.S. Laat me weten welke outfit jullie het leukst vinden.

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: