Hallo allemaal,

Ondertussen zijn we een maand bezig in ons huis en het gaat eigenlijk best goed vooruit, van mij mocht het allemaal nog iets sneller gaan maar hé. Een week of 2 geleden gingen we de houten vloer onderhanden nemen, in ons hoofd ging het allemaal wat sneller dan in praktijk. Een machine gehuurd en schuren maar… Jammer genoeg hebben we een dag of 4 moeten schuren dus dat heeft ons wat achter op schema gebracht. De vloer in de living heeft een aantal lagen primer en vernis gekregen, de muren zijn behangen en het plafond geverfd! Nog even en de living is af en ik kan niet wachten!! We hebben ook bijna warm water en dan kan ik eindelijk eens een badje nemen in ons huisje se.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

De rest van het huis staat even on hold en hoe erg ik dat ook vind er is gewoon geen tijd om alles tegelijk te doen, heel dit renoveren hebben we toch wat onderschat en neemt zowat al uw vrije tijd in beslag als ge zoveel mogelijk zelf wilt doen. Gelukkig hebben we al heel wat hulp van onze vriendjes en familie gehad! Hoe sneller de living af is, hoe sneller we aan het volgend verdiep kunnen beginnen, weer vloer schuren, muren behangen en verven agaaaain!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: