Hallo allemaal,

Mijn September favorites heb ik voorbije maand moeten overslaan want waar is die maand naar toe?! Het is zo ver, helemaal herfst, ik kan niet geloven dat we alweer zo ver in het jaar staan. Wat er wel weer leuk is aan de herfst zijn de nieuwe spullen die we aan onze kast kunnen toevoegen, jeej!

Ruitjes

Overal zien we weer ruitjes, andere ruitjes dan tijdens de zomermaanden maar ruitjes it is! Blazers, broeken, jasjes en sjaals Laat maar komen want I love it! Ondertussen heb ik mezelf al zo een broek en blazer aangeschaft. De blazer staat leuk met een gewone jeans en een t-shirtje, echt een ready to go outfit. De broek is nog makkelijker want ik draag hem met al mijn cosy truien.

collage-2017-10-03

Blazer h&m

Blazer h&m

Blazer Zara

Blazer Zara met rode draad

Ruitjes broek Zara

 

Moody flowers

En dan liefst in een kleedje met midi lengte! *hartjes ogen*

collage-2017-10-03 (1)

Maxi jurk Zara

Midi jurk met gele bloemen Zara

Midi jurk roze bloemen Zara

Blauwe hemdsjurk Mango

Maxi jurk Mango

Rood

Is DE kleur van het seizoen en ik vind maar geen leuke trui naar mijn goesting! H&m had echt DE trui maar uitverkocht is iets wat we niet graag lezen dus verder opzoek dan maar.

collage-2017-10-03 (2)

Hoge rode laarzen Mango

Rode winterjas Mango

Rode kabeltrui Mango

Rode handtas Zara

Rode trui H&m

Hoofdversiering 

Hoedjes, caps, fisherman’s hat alles wat ge op uw hoofd kunt zetten is in dit seizoen!

collage-2017-10-03 (3).jpg

Zeemanspet

Haarband burgundy

Haarband roze

Baret met parels

 

Enjoy! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: