Hallo allemaal,

Even een stilte op mijn blog want de verbouwingen in ons huis nemen zowat alles over, geen tijd voor me-time, geen tijd voor etentjes en zelfs geen tijd om achter mijn laptop te kruipen en daar voel ik me helemaal niet zo goed bij dus bij deze! Vorige week was het één jaar geleden dat ik op publiceren drukte! Ik kan niet begrijpen dat het al een jaar geleden is sinds ik mijn gedachten online gooide en dat jullie al een jaar lang met toch wel een aantal mensjes mijn posts lezen! Daar word ik helemaal gelukkig van, nog meer als jullie je mening achter laten en me laten weten wat jullie het leukst vinden om te lezen. In het jaar dat ik blog zijn er al heel wat verhaaltjes verteld en vooral veel outfits gedeeld, het is niet altijd makkelijk want er zijn ook momenten zonder inspiratie en momenten dat ik eigenlijk helemaal niet wil posten maar er zijn gelukkig vaker momenten dat ik niet weet wat ik eerst online moet zetten, dat ik wil schrijven, schrijven, schrijven en foto’s maken en lijstjes maken, best intensief dat bloggen hé? 😉

Zoals jullie denk ik wel weten heb ik een hele boel van deze blog aan het lief te danken, mijn “instagram husband” maakt al de foto’s die passeren en hij doet dat super goed! Soms met een beetje discussie maar gelukkig heeft hij veel geduld en daar ben ik heel blij om! Op naar het volgende jaar bloggen en misschien leer ik het wel om consequenter te posten! Let’s hope so!

Thanks & enjoy! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: