Hallo allemaal,

Sinds een dikke week zijn de werken van start gegaan in ons nieuwe huis, allemaal heel spannend en een “beetje” stressvol, amai! Ondertussen ligt het er niet meer zo bij als op de eerste foto’s, het is eerder een kleine bouwwerf geworden. Het lief heeft zich al van zijn beste kant laten zien en de elektriciteit ligt er al bijna helemaal in. De vloer is eruit en daarmee bedoel ik de lagen … die op de houten vloer lagen. Het behang is van de muren en hoge plafonds zijn heel mooi tot ge dat behang moet af krijgen. Hoe dan ook het is gelukt en dan is er nog het stof, letterlijk OVERAL stof! Gelukkig duurt het nu niet meer lang en kan ik beginnen met inrichten, allΓ© dat hoop ik toch… Komaan lief! Ik heb hier en daar ook wat werk verricht waarvan ik dacht dat het misschien toch mannen werk was en zo ziet ge maar dat ge ons vrouwen niet moet onderschatten. πŸ™‚

 

20170915_095441

Letterlijk alles zit onder het stof dus thank god voor grote plastiek en plakband.

20170915_095507

Mijn werktenue is niet altijd even fashionable maar wel lekker comfy en die broek kan ik na de werken wel weggooien.

20170915_095513

Dit is… laten we het een sfeerbeeldje noemen van de living momenteel! Niet alles ging van een leien dakje maar uiteindelijk hebben we op een week tijd al veel werk verricht dankzij de hulp van onze vriendjes en familie!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Zo spannend!! Kan niet wachten op de interieur foto’s πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    Nog heel veel goede moed voor het harde werk 😘😘

    Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: