Hallo allemaal,

Het voorbije weekend vierde Decadence De Luxe hun één jarig bestaan op hun nieuwste locatie! Zaterdag avond organiseerde ze een mooie modeshow, lekkere hapjes en vooral veel shopping plezier! Alle reden voor Eveline en mij om een kijkje te nemen. Een tijdje geleden vroeg Yasmine van het Decadence deluxe team om een outfitje uit te kiezen zodat ze wat leuke foto’s van ons kon maken, die staan ondertussen ook in hun magazine en daar zeggen wij geen nee tegen! Het was niet zo simpel want zo goed als alles wat in de winkel hangt sprint eruit en roept mijn naam! Uiteindelijk is het deze very pretty maxi rok met bloemen geworden, een lekker warme trui en deze loafers die ik erna ook mee naar huis nam! Om de outfit af te maken droeg ik nog een zonnebril en deze handtas, een ideale outfit voor een romantische date vind ik zelf. (Hint hint lief?)

Zaterdag liet ik me ook weer even gaan en heb ik toch weer iets gekocht, woops! Wat het juist is, toon ik jullie snel, samen met de rest van mijn nieuwtjes.

received_10155737869919394

received_10155737871359394

received_10155737870584394

received_10155737869994394received_10155737871059394received_10155737871104394

Bovendien vind ge bij Decadence nog veel meer leuke spullen van fluffy winterjassen tot de allerleukste geprinte broeken! Benieuwd naar mijn interview? Het nieuwe magazine ligt bij Decadence De Luxe in de winkel!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: