Hallo allemaal,

Mijn pinterest is een overload aan interieurinspiratie geworden! Overal waar ik kom zie ik leuke kommetjes, bestek, tafel, kasten, kaarsen, planten enzo verder. Ik kan me best nog wat inhouden met spullen kopen maar dat houdt me niet tegen om elke online interieurshop binnenstebuiten te draaien en zo wat inspiratie op te doen! Ik kan alleen niet zo goed kiezen met welke kleuren we willen werken, het lief heeft ook al moeten toegeven aan hier en daar wat roze… I know! Maar geen zorgen ik overdrijf niet! We kochten een tijd geleden een petrol kleurige zetel en geloof me hij staat nog niet eens en ik vind het nu al een struikelblok! Wist ge trouwens dat petrol in zoveel tinten bestaat?! Alles lijkt erop maar dan is het toch net niet hetzelfde… Daarom geef ik het even op en bekijk ik welke kleurtjes we waar kunnen gebruiken. Ons huis beschikt ook over een veranda en daar zou ik graag wat okergeel en zwart willen gebruiken denk ik. ( Ik verander waarschijnlijk nog wel 10x van gedacht)

In alle geval sta ik te popelen, nog heel even geduld en we beginnen eraan, of beter gezegd, het lief begint eraan. 🙂 Nieuwe elektriciteit is eerst aan de beurt. Aangezien we het huis  kochten met de meubels erbij, is daar nog wat werk aan de winkel. Elk kadertje van de muur halen, hier en daar wat spullen verkopen voor we er echt aan kunnen beginnen.

ENJOY! xxx Jolien

collage-2017-08-18 (1)

Kussen zwart/okergeel

Geurkaars

Roze kopjes

Kussen met bolletjes

Spiegel

Vaatdoekje

Bloempot katten

Lepeltjes palmbomen

Rond marmer tafeltje

Bijzettafel/rekje 

 

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: