Hallo allemaal,

De tijd vliegt weer voorbij, ik geloof dat ik dit in elke post wel vermeld maar ik kan er gewoon niet over hoe snel alles gaat! Misschien hoopte ik ook stiekem wel dat alles nog wat sneller zou gaan omdat we volgende maand verhuizen. Doordat ik wat op mijn centjes moet letten heb ik vooral online veel mandjes gevuld zonder iets te kopen en dat is dan weer handig voor mijn fashion van de maand! De zomer had ons even in de steek gelaten maar we krijgen precies toch nog een na zomertje! Happy me!

collage-2017-08-27

Het is wel duidelijk dat de herfstcollectie mij heeft weten te overtuigen! De donkerdere kleurtjes spreken me weer aan, ook al wil ik dat de zomer toch nog even blijft, heb ik zin om mijn herfst garderobe aan te vullen! Volgens mij sta ik niet eens met bordeaux maar deze kleedjes zie ik wel zitten! Het wordt toch eens tijd dat ik mezelf geprinte loafers aanschaf, elke basic outfit wordt instant leuker en interessanter. Dit was mijn “wishlist” van de maand augustus.

Paarse bloemen midi jurk

Maxi jurk

Groene winterjas

Rode midi jurk klaprozen

Loafers

Zwarte top met stippen/bloemen

Groen stippen jurkje

Rode schoentjes

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: