Hallo allemaal,

Terwijl ik een weekje “vrij” nam van de sociale media zijn het lief en ik nog eens een shopke gaan leggen. Ook bestelde ik online nog een paar dingen.

Tijdens ons shopping tripje naar Hasselt kreeg ik deze cosy trui van het lief! Bij Mango vond ik deze leuke oorbellen. Online bij Zara bestelde ik dit I’M IN LOVE midi/maxi jurkje met klaprozen, een groen hemdje wat vorige maand in mijn favorieten zat en nog een beige straight denim broek, die mij véél te groot is maar te leuk om terug te sturen dus maken we nog maar een bezoekje aan de kleermaker.

Ik zag de klaprozen jurk bij Yara en laat haar nu echt wel een van mijn favoriete youtubers/insta mensjes zijn! Ze maakt alles zo vrolijk met haar smakelijke lach! HEBBEN dacht ik dus!

IMG_20170813_204219_723

Om het helemaal af te maken kocht ik NOG een bloemen jurkje… Woops en deze schattige bucket bag. Over het algemeen heb ik mij de voorbije maand wel ingehouden… Een beetje dan toch! Nu het herfstseizoen weer in de winkel hangt kreeg ik het weer moeilijk! Gezellige truien en leuke jasjes wil ik namelijk allemaal mee naar huis nemen. Gelukkig is het (in theorie) toch nog zomer en kunnen die herfst gerelateerde dingen nog even in de winkel blijven hangen.

collage-2017-08-20

Het lief en ik maken ook geregeld tripjes naar de tweedehands shop om wat leuke decoratie stuks te spotten voor ons nieuwe huis. Natuurlijk kom ik dan ook wel met meer buiten dan alleen wat vaasjes of potjes, ook bij de tweedehands kocht ik dit kleedje en een leuke midi rokje!

IMG_20170730_170118_704

 

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: