Hallo allemaal,

Hier is nog een zomerse outfit van een paar weken geleden, ik heb zo het idee dat de zomer op zijn einde is… Het is midden augustus?! Waar is de zomer naartoe? Hoe snel zijn de laatste maanden voorbij gevlogen? Dit is nog een outfit van een lekker warme zonnige dag. Het was zaterdag en het lief en ik gingen nog eens naar de markt, wat we wel vaker doen als ik niet moet werken. Ik kocht het rood gestreept kleedje in de solden bij Zara en het doet me echt denken aan lunch op het strand. Een klein cafétje met wat tapas, haren in de war, licht verbrande neusje en my god wat wil ik graag op vakantie! Maar in mijn vorige post zagen jullie waarom we niet op vakantie kunnen en onze centjes een beetje moeten sparen, wat ik helemaal niet erg vind maar een mooiere zomer hier in Belgenlandje had wel gemogen. We kunnen alleen maar hopen dat september ons nog wat mooie dagen geeft, dan ben ik ook content.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

ENJOY! xxx Jolien

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: