Hallo allemaal,

EINDELIJK mag ik het vertellen, wij hebben een huis gekocht! Het lief en ik nemen een grote stap, we woonden al samen in een appartementje maar een aantal maanden geleden kwamen we ons droomhuis tegen. Zo een groot, mooi huis leek een beetje onbereikbaar maar niets is minder waar. Na heel wat moeite (want de eigenaars waren zo goed als onvindbaar) zijn we het huis gaan bezichtigen en er was niet veel meer nodig dan een paar blikken in elkaars richting om te weten dat dit huis een absolute yess was! Ik wou alleen maar roepen,wauw, zo mooi! IK WIL HET! Na veel babbels en de tegenslag dat als een huis leeg staat, de stad er een bod op kon doen… Maar wel pas als gij zegt dat ge het wilt kopen? Logica?! Anyway eind goed al goed. Het is bijna van ons, eind september trekken wij naar ons eigen huis. Whoohoo!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetLRM_EXPORT_20170813_093519201708132084039506

Er moet nog vanalles gebeuren maar dat kunnen we wel aan! Ik wil graag onze #weboughtahouse avonturen met jullie delen, de vooruitgang en waarschijnlijk ook een paar tegenslagen, ik kijk er zo naar uit! Hier is dan ook al een kleine sneak peak voor jullie & er volgt snel meer. 🙂

Processed with VSCO with hb2 preset

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

11 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: