Hallo allemaal,

Na elke ochtend youtube filmpjes te bekijken kom ik soms toch nog nieuwe ideetjes tegen voor mijn blog. Deze keer denk ik dat ik af en toe mijn nieuwe lievelings met jullie ga delen. Niet per categorie maar gewoon, elk ding dat mijn leven wat leuker of aangenamer maakt wil ik jullie laten zien!

Let’s get started, Ik koop niet vaak nieuwe make up of verzorgingsproducten maar deze maand heb ik wel een aantal leuke dingen ontdekt. Ik werd ook weer verliefd op een paar oude favorietjes zoals deze lippenstift van Kiko, het is zo een subtiele naturelle kleur. Ik kreeg deze lippenstift ooit cadeau van een vriendin en ben er nog altijd heel blij mee.

Unlimited Double Touch

Ook kreeg ik deze tonic van Klapp cadeau, ideaal om puistjes tegen te gaan!

Deze wenkbrauwgel van Catrice Kocht ik een week of 2 geleden en nu is mijn ochtendroutine nog net ietsje sneller.

Eyebrow Filler - Perfecting & Shaping Gel 10

Mijn lievelings koffie place (voor mij thee aub) verkoopt hun super lekkere ice tea nu ook om mee te nemen! Mijn ideale zaterdag voormiddag speelt zich meestal af bij Puur, eerst wat rond slenteren op de markt en dan een stuk cake, matcha thee of ice tea of croque of een hamburger… Kan niet zo goed kiezen. Dus laten we ons soms eens gaan en nemen we een hoofdgerechtje en een stuk cake als dessert. Overkill, maar het is zo lekker en als het zonnetje schijnt eens zo leuk om wat uurtjes op het terrasje door te  brengen!

Processed with VSCO with hb2 presetIMG_20170802_121440_569IMG_20170708_133740_196

#nomnomnom

Dan is er nog deze droogshampoo die ik ondertussen wel héél vaak nodig heb! Sinds het stoppen met de pil verhaal is mijn haar snel olieachtig en ik heb niet elke dag de tijd en laat staan de goesting om mijn haar te wassen dus droogshampoo to the rescue!

Afbeeldingsresultaat voor schwarzkopf droogshampoo bruin

Een dagje shoppen met mijn metekindje bracht ook het kind in mezelf weer naar boven en ik kon deze confetti nagellak niet weerstaan… En maar goed want ik heb hem ondertussen al 4 dagen op!

IMG_20170812_183335_993

 

Last but not least kocht ik op een regenachtige dag (ik herinner me niet meer welke aangezien het elke dag wel geregend heeft…) deze super schattige paraplu en laat ons nu toevallig ook een zwarte kat hebben! Elke reden is goed hoor, als het dan toch slecht weer is loop ik liever door de regen met een paraplu waar ik blij van word.

14C279000007Z00-001

 

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: