Hallo allemaal,

Alle leuke spullen die ik deze maand weer tegen kwam toon ik jullie hier! Ik ben weer flink geweest en ben niet TE veel gaan shoppen ( deze maand duurt gwn lang in mijn hoofd en waarom dat zo is, komen jullie ook snel te weten!) Ik heb zelfs de hele maand geen nieuwtjes gedaan! How come? Omdat al die solden spullen niet online staan en jullie er dan weinig mee zijn! Willen jullie wel nog wat meepikken van mijn sale finds? Let me know!

Dusss back to the fashion in juli! Alles ziet er zo leuk uit! Elke onlineshop heeft me weer te pakken, elk mandje zit vol! Woops! Misschien heeft het weer er momenteel mee te maken dat deze post al ietsje herfst achtig is… Hopelijk krijgen we nog wat zon en mooi weer want ik ben nog laaang niet klaar voor de herfst maar de kleding van het nieuwe seizoen spreekt me meer dan aan! Wat een leuke zachte kleurtjes! I want it all!

collage-2017-07-29

Blouse met witte stippen

Satijnachtige blouse

Roze trui

Glitter trui

Open back t-shirt

Pointy muiltjes

Streepjes broek

Oorbellen

ENJOY! xxx Jolien

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: