Hallo allemaal,

Na dat al heel wat ideetjes de revue passeerden, vond ik het ook eens leuk om mijn outfits van de hele week te tonen. Makkelijker gezegd dan gedaan aangezien ik ’s morgens met de bus ga werken en mijn vriend dan nog slaapt heb ik niemand om foto’s te maken maar hé ho! Het is toch gelukt.

Zondag

Was het werkendag, op het werk kan ik niet zomaar alles aan, ik doe best basics aan maar soms wilt ge toch dat kleine extraatje en dan vond ik deze outfit ideaal! Het tasje kocht ik bij H&m net zoals het kleedje dat ik vond in de solden voor €4! Whoop whoop! Het roze t-shirtje is van Primark.

IMG_20170726_100041_715

Zwarte slip dress

Look a like roze t-shirtje

Look a like tasje

Monday funday!

Maandag had ik weer een dagje vrij, samen met mijn schoonzusje naar de Action, wat rommel kopen die we niet nodig hebben, bloemetjes kopen en een lunchke placeren. Mijn luipaardbroek is zo een statement stuk dat ik het niet altijd durf te dragen maar maandag had ik zo’n “je ment fous” momentje en wie mijn luipaardbroek over the top vond had lekker pech! Deze kocht ik bij Daylliance, mijn trui kocht ik jaren geleden online bij Forever 21.

LRM_EXPORT_20170728_084156IMG_20170725_133920_683

Luipaardprintbroek

Dinsdag back to work!

Again, op het werk mag ik niet overdrijven met mijn looks dus een jeans, een leuk topje en vooral makkelijke schoenen want wandelen is all I do at work! Mijn Levi’s jeans is toch wel mijn favoriet en het topje kocht ik bij Primark voor €3 of €5 ! Kopeeeun! De schoenen komen van bij Zara en ze passen gewoon bij elke outfit.

Processed with VSCO with hb2 presetLevi’s jeans

Woensdag

Ik was wat aan de luie kant en droeg dus dezelfde outfit als dinsdag. Savonds hadden we een dinnerdate met mijn beste vriendin en haar boyfriend. Gezellig hamburgers gegeten en weer wat bijgepraat.

Processed with VSCO with hb2 preset

Instagram Evelien 🙂

Donderdag

Een dagje verlof, een voormiddag muffins bakken die dan mislukken, nog een appelcake bakken die thank god wel gelukt was! Namiddag even naar de tweedehands winkel waar ik weer een paar leuke spullen scoorden! Elke keer betrap ik mezelf dat ik “een makkelijke” outfit schrijf? Alles moet makkelijk en comfortabel zitten de laatste tijd! Jani zou niet trots zijn haha! Anyway… Een makkelijke maar toch leuke outfit it is! Dit gingham rokje komt van bij Mango en roze t-shirt kocht ik bij Zara. Ik heb het rokje nog maar 2 keer gedragen denk ik, oops! Mijn espadrilles waren wel een goede solden aankoop van bij H&m!

Processed with VSCO with hb2 preset

Espadrilles

Roze t-shirt

Vrijdag

Mijn vaste vrije dag en ik had nog een hoop te doen. Beetje opruimen, poetsen enz… Huishoudelijke taken doe ik allemaal in mijn pyjama. Eigenlijk kleed ik mij pas aan als ik weg ga en als ik thuis kom gooi ik instant die pyjama weer aan! Guilty!

’s Avonds is er een verrassings feestje voor mijn allerliefste zwangere schoonzusje! Een babyshower en omdat alles geheim moest blijven zet ik deze post pas online als het feestje voorbij is! 🙂 Ik denk dat ik een roze midi jurk ga dragen want wanneer is dat meer toepasselijk dan op een babyshower van iemand die een klein meisje verwacht?

Look a like roze midi jurk

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: