Hallo allemaal,

Jep… Ik ben weer van thema veranderd! En dat niet alleen, ik heb nu een eigen domein. Niet zo een big deal denk ik dan, behalve dat mijn blog mij nu centjes kost! Maar een andere hobby kost ook geld. Deze misschien net iets meer aangezien ik graag ga shoppen en eens zo graag als ik het aan jullie kan tonen! 😀 woops!

Wat vinden jullie van het thema en de kleuren? Iets wat ik moet aanpassen of tips? Let me know! Zoals jullie ondertussen wel al weten probeer ik 2 keer in de week te posten. Soms is het echt niet haalbaar maar 1 keer peer week krijgen jullie sowieso een post van mij te zien! Als jullie nog andere suggesties hebben, hoor ik het graag!

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: