Hallo allemaal,

Het is nog eens tijd om een ootd te delen vind ik. Vorige week kocht ik deze ruitjes rok bij oh jawel Primark, de prijs weet ik niet meer juist maar het zat onder de €20! Koopje! Ik kocht nog andere spullen die ik één van deze dagen wel zal tonen. Een midi rok is echt één van mijn favoriete stuks! Ookal draag ik zo’n rok meestal met platte schoenen toch blijft het een elegant en vrouwelijk stuk. Lekker makkelijk, geen zorgen om de wind die onder uw mini rok waait en nog een pluspunt, geen starende mannen omdat ge een stuk been laat zien. We’ve all been there…

201707201356644428-01Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetRuitjes zijn dan ook nog eens de print van het seizoen en eigenlijk zelfs al langer… Ruitjes zijn zoals streepjes, er is altijd wel een gelegenheid om ze te dragen. Gisteren gingen mijn vriend en ik gewoon wat boodschappen doen en een terrasje meepikken. Gezellig genieten van een dagje vrij, even niet aan het werk denken EN verlengd weekend! Nu ja voor mij een beetje dan toch want zondag is het weer werkendag.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetMijn espadrilles kocht ik vorig jaar in de solden bij H&m, mijn witte crop top heb ik ooit gevonden in een winkeltje in Turkije. Het is al jaren oud maar past bij elk high waisted item!

Aangezien ik de Primark rok niet kan linken zoek ik enkele pretty look a likes!

Rode ruitjes rok

Asos ruitjes rok

Mango ruitjes rok

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: