Hallo allemaal,

Voorbije zondag was het mijn verjaardag! 26 jaar… Een leeftijd waarop er al veel gebeurd is en er nog eens zoveel gaat komen! Spannend maar ook een beetje eng! Ik herinner me vorig jaar nog dat iemand aan me vroeg hoe oud ik was en ik heel vlotjes 24 zei, terwijl het ondertussen al 25 was! De tijd vliegt letterlijk voorbij, ik weet gewoon niet waar de voorbije 10 jaar gebleven zijn. Ondertussen word ik gezien als “volwassen” we weten allemaal dat ge op uw 26ste volwassen dingen doet, rekeningen betalen, huishouden en werken maar of we volwassen zijn? Dat is een andere vraag! We kunnen allemaal op eigen benen staan en kunnen onze boontjes doppen maar soms hebben we hier en daar toch nog de hulp van “echte” volwassenen nodig. Mensen die het toch net iets beter weten, soms moet ik even naar oma bellen om te vragen hoelang ik een ei moet koken of hoe warm iets gewassen mag worden. Uiteindelijk loopt alles wel van een leien dakje en hoe ouder ge wordt, hoe meer ge uzelf leert kennen en ge exact weet wat ge wilt en niet of nog niet wilt! Mensen nemen u eindelijk wat serieuzer maar gaan ook vragen stellen over wanneer er kleine mini versies komen? Paniek in ons hoofd! Heel schattig en leuk maar neem dat bolleke na een babysit bezoekske maar schoon terug mee naar huis. Het gaat opeens over sparen, welke stofzuiger ge gekocht hebt en ja als ge blij wordt van een nieuwe stofzuiger en opeens heel uw huis wilt stofzuigen om hem te testen! GUURL…. Gelukkig blijven we in ons hoofd altijd toch een beetje kind ook al moeten we dat soms aan de kant schuiven om belangrijke beslissingen te nemen maar als er ergens een springkasteel staat en ge erop wilt kruipen dan mag dat ook nog gewoon! 🙂

Zoals ge wel kunt lezen vind ik 26 worden een beetje dubbel, verjaren is leuk maar een ander getalletje daar moet ik weer even aan wennen. Ik heb onder andere nog steeds puistjes met hier en daar een fijn beginnend rimpeltje?! Dat hoort er ook bij als ge dichter bij de 30 dan de 20 zit! DIT IS ZO RAAR! Ik ga nog serieuze problemen hebben als ik 30 word heb ik de indruk! Hahaha!

 

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ik heb wel weer een heel leuke verjaardag gehad, gezellig gaan wandelen met het lief en lekker gaan eten bij mijn mama en the fam. Meer moet dat niet zijn! Een paar cadeautjes gekregen en vooral veel lieve berichtjes en dat is zo leuk aan verjaren. Even wat extra aandacht en niet te vergeten vooral dat iedereen héél even uw goesting moet doen! 😉

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

ENJOYX! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: