Hallo allemaal,

Zaterdag heb ik me heeel even laten gaan…Thanks sales! Komt ervan als ge ’s ochtends naar youtube video’s kijkt met allemaal leuke spullen, krijgt ge zin om te shoppen hé. Maar met een beetje korting kan het wel, toch? Anyway…. Dit heb ik gevonden. Btw, ga niet naar Zara, ik herhaal ga NIET naar Zara! Tenzij ge voor moeilijke keuzes wilt staan of uw portemonnee pijn wilt doen 🙂 ALLES is on point en ALLES in on sale!

collage-2017-07-02

De helft van wat ik in de winkel vond staat niet meer online dus kan ik het jullie niet tonen, ook de beige schoenen zijn iets anders maar ze lijken er wel erg op. De blauwe slippers  had ik al langer op het oog en ideaal om te dragen met een jeans en het nieuw wit topje. Die handtas?! WAAAAUWW! Deze is blijkbaar van de kindercollectie? Dat zag ik net pas toen ik de link zocht, beetje gek als ik binnenkort een 10 jarige met dezelfde tas tegen kom maar héy! Vonden jullie al leuke spullen in de solden? Let me know! Wie nog niet gaan shoppen is kan eens binnen springen bij New Look hun solden gaan nu al tot  -60%, ook bij Pull&bear en Mango vallen er goede kortingen te rapen! Oh en ga zeker eens bij & Other Stories kijken, heel veel spullen mogen al voor de helft de deur uit!

ENJOY! xxx Jolien

Blauwe slippers

Beige schoentjes LOOK A LIKE

Tasje

Wit kanten topje

 

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: