Hallo allemaal,

In de maand juni ging ik weer eens niet shoppen… FAIL! Ik heb mijn best wel een beetje gedaan maar het zonneke en de zomer sfeer wist me te overhalen en ik heb me toch een beetje laten gaan. Wat extra inspiratie voor jullie en een lege portemonnee voor mij!

Vorige week donderdag was het lekker warm en voor mijn vriendin en ik gingen zwemmen, vonden we het toch nodig om even bij H&m langs te gaan… Daar hield ik dan deze espadrilles, shortjes en badpak aan over! De espadrilles waren gelukkig al aan korting! Ik ben helemaal verliefd op het badpak, zomervakantie aan het strand onder de palmbomen… Dream on. Leuke zomershortjes kon ik dan ook weer niet weerstaan! Een paar dagen later was het braderie in de stad en dus weer flink wat kortingen hier en daar, jammer genoeg was deze bloemen bikini niet in afslag maar TE leuk om daar te laten. Nu ga ik me heel even inhouden en dan misschien nog wat solden shoppen? Misschien hé! *brede smile*

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Badpak

Bikini top

Bikini broekje

Roze espadrilles

Shortjes

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: