Hallo allemaal,

Het is officieel zomer! Hopelijk krijgen we nog veel zon en warme dagen maar hé dat hebben wij helaas niet voor het zeggen! Maar hoop doet leven zeker? Ik kijk er helemaal naar uit! Gezellig in het zonnetje liggen en drukke weekends! Bring it on! En om al wat inspiratie op te doen voor al die meisjes die niets in hun kast hebben hangen… TADAAAA

ENJOY! xxx Jolien

Midi everything!

 

collage-2017-06-18

Ruitjes jurk

Gele jurk blote schouders

Midi rok zwart

Midi jurk streepje

Witte midi jurk

Zwarte midi jurk met bloemen

Blauwe jurk 

 

Pops off fushia!

 

collage-2017-06-25

Schoentjes

Shortje

Crop top

Roze jurk

Roze culotte 

Bikini top

Bikini broek 

 

Bohemian whites!

 

collage-2017-06-25 (1)

 

 

Off-shoulder

Crochet jurk

Maxi jurk bloemen

Lange rok

Broek met pompom

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Midi jurken vind ik anderen altijd zo mooi sta, maar ik zie er helaas uit als een oude oma als ik er een aan doe. Jammer, ik vind de bohemian whites en de fuchsia trend wel erg leuk. Dat ziet er ook nog wel eens leuk uit als ik het aan doe! xo

    Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: