Hallo allemaal,

Het zonnetje op mijn snoet, crop tops, terrasjes en een weekje verlof! Eind mei was een heel leuke tijd want het lief en ik hebben echt genoten van een paar daagjes vrij!

Een rustig dagje, een bezoekje aan de oma en natuurlijk naar de Albert Hein is standaard op een vrije dag! Deze easy outfit is ideaal op zo een warme dag.

IMG_20170525_175419_263IMG_20170526_123952_011

Ik word instant helemaal gelukkig als ik de gordijnen open doe en het zonnetje schijnt! Ik ben op de verkeerde plaats geboren denk ik… Zon, strand en palmbomen dat zegt me meer dan regen en wisselvallig weer in het koude België, maar het is niet anders. Mijn portemonnee staat me niet toe om efkes mijn koffers te pakken naar een warm land dus blijven we hier en genieten we maar van de paar mooie daagjes die we hier krijgen.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetDeze streepjes broek kocht ik een tijd geleden bij Pimkie, ondertussen vind ge overal wel leuke streepjes of printjes broeken! De palm tree shirt en slippers komen van bij Zara. Al een paar dagen zaten ze in mijn online winkelmandje maar na ons uitstapje naar Leuven heb ik ze maar gewoon meegebracht! T-shirt met borduursels, pins of patches, in elke winkel op elke hoek vind ge leuke shirts! Maar palmbomen die had ik nog niet zo vaak gezien en ik heb niet meer excuses nodig! I love it! 

IMG_20170528_083243_606Processed with VSCO with hb2 preset

T-shirt

Slippers

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: