Hallo allemaal,

De week zit er weer bijna op (nog even volhouden). Wat was het voorbije weekend druk! Etentjes met vrienden en een gezellige zondag met de familie! Zalig maar oh zo snel voorbij. Het weer zat gelukkig ook weer mee, kindje blij want dan kon ik mijn nieuw kleedje aan! Ik hoor u al denken… Nieuw kleedje? Ge ging deze maand toch niets kopen? Ja helemaal waar! Maar… Het lief wou vrijdag even naar Hasselt om schoenen te kopen (voor hem, ja I know). We passeerden bij Primark, ik heb mijn best gedaan hoor en ja één kleedje, is dat zo erg? (Ge moet ons Mango bezoekske dan maar even negeren)

collage-2017-06-12

Enfin zo gezegd zo gedaan, snel bij Primark ingelopen en daar hing dit zalige bloemen kleedje! Ik ben er helemaal verliefd op, het schreeuwt hete zomeravonden op het strand. Wij gaan niet op vakantie naar de zon dus warme lente avonden in de tuin zijn ook leuk! Een bbq met een deel van de schoon familie en de kleintjes, lekker eten en nog wat nagenieten.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Deze witte sloefkes, want sneakers kunt ge dat niet noemen, kocht ik bij H&m voor €7! En ookal heb ik ze nog maar een dikke week, ik heb ze elke dag gedragen met werkelijk alles! Oh ja bij Primark kocht ik (Eigenlijk heeft het lief betaald dus ik ben nog niet helemaal mislukt in mijn opdracht hé) ook nog deze zonnebril, elke zonnebril is te groot voor mijn hoofd, het staat gewoon belachelijk maar deze viel weer wat mee en is lekker licht op mijn neus!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: