Hallo allemaal,

Vorige week hebben het lief en ik nog eens een uitstapje gemaakt naar Leuven, niet per se om te shoppen maar wel om naar de kruidtuin te gaan. Zeker de moeite om eens te bezoeken, daar uw broodje op te eten of rustig te genieten van het zonnetje en het mooie uitzicht. De bankjes zaten bijna allemaal vol, een koppeltje op date, een oudere man met zijn ipad, een groepje jongeren die moesten studeren voor hun volgende examen. De sfeer is heel gemoedelijk en aangenaam. Het is een ideale plek om even tot rust te komen.Processed with VSCO with hb2 presetAangezien cactussen echt wel mijn favo planten zijn kon ik het niet laten om even een ouftit shootje te doen in deze serre. Mijn outfit was helemaal zomer proof en paste perfect in deze sahara setting. Ik zag deze jumpsuit een week geleden bij H&m hangen, jumpsuits vindt ge eigenlijk niet zoveel in mijn kast dus deze mocht mee naar huis.Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetSneaker eronder en deze leuke handtas die ik trouwens ook bij H&m kocht. Na even te rusten in de kruidtuin zijn we weer naar de stad afgezakt. Een lunchke bij Baracca, een leuk concept maar de voorgerechtjes zijn wel prijzig voor wat het is.Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Helemaal klaar om nog eens een kijkje te nemen in de winkelstraat, waar ik jawel weer wat spulletjes kocht… Die ik jullie graag in een volgende post toon!

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: