Hallo allemaal,

Wat heb ik zin om te shoppen! En niet online maar echt naar de winkels om alle nieuwe spulletjes van dichtbij te bekijken. Maar mijn verantwoordelijke zelf houd me toch een beetje tegen want ik ga deze maand nog eens proberen niets te kopen. Extra moeilijk met het mooie weer en al de leuke zomerse printjes! Vorige keer is het me ook gelukt zonder al te veel moeite dus dan zal ik het deze keer ook wel overleven. Ondertussen al 2 juni, toch wou ik graag mijn whishlist van de maand mei met jullie delen.

Die oorbellen schreeuwen wel echt mijn naam, ik voel het nu al dat deze stop met shoppen opdracht moeilijker wordt dan de vorige! Zo een liefelijk zomers kleedje mis ik ook nog in mijn kleerkast en past bij elke gelegenheid. Een feestje? Dan zou ik het dragen met hakken. Een dagje shoppen? Sneakers of espadrilles eronder! I WANT IT ALL!!

Over die zara muiltjes moet ik niet veel uitleg geven zeker? … W A U W! Een roze top met frulletjes om te dragen bij al die geprinte broeken die ik de voorbije maanden kocht (Woops). En die speelse sandaaltjes… geven me instant vacation vibes. Aangezien we dit jaar niet op vakantie gaan kan ik zoiets wel weerstaan! I can do it! Is er nog iemand die een hele maand niet gaat shoppen? Let me know! 🙂

ENJOY! xxx Jolien

collage-2017-06-01

 

Oorbellen

Muiltjes

Midi dress

Sandalen

Roze top

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Wauw wat een leuke spulletjes, vooral de muiltjes en de oorbellen vind ik wauw ! En ik begrijp je helemaal, een maand niet kunnen gaan shoppen en je dus online laten verleiden… The struggle is real.
    Liefs xx Leen

    Geliked door 1 persoon

<span>%d</span> bloggers liken dit: