Hallo allemaal,

Eindelijk gaan de temperaturen de hoogte in en voor mij kan het niet warm genoeg zijn. Dus hier zit een happy kiddo! Het lief en ik hebben verlof en ik word oh zo vrolijk van het zonnetje!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Er is niks zo leuk als een terrasje doen bij dit weer, lekker eten en gezellig doen! Omdat ik nog wat wittekes ben en dus niet meteen all out wou gaan met mijn melkflessen kon ik deze luchtige midi dress nog eens onder het stof vandaan halen. Ik kocht hem vorig jaar bij H&m, vooraan oogt het een braaf jurkje maar dankzij de open rug is er toch een sexy kantje aan. Mijn nieuwe Zara espadrilles erbij, die me stiekem wel een halve maat te groot zijn… #Smallfeetproblems maar dat houd me niet tegen om deze cuties te dragen! Niet te snel wandelen dan maar.

collage-2017-05-24
collage-2017-05-24 (2)We kwamen toevallig deze oranje muur tegen die me echt wel tropical vibes gaf en perfect in het plaatje paste!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ik ga nog een paar daagjes genieten van het verlof en hopelijk van het zonnetje, zondag begint mijn werkweek terug en het word 30° dus…

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: