Hallo allemaal,

HAPPY WEEKEND!! En een weekje verlof voor mij, joepie! Vorige maand niet geshopt = deze maand er volop voor gaan dacht ik! Bij deze laat ik jullie mijn tweede nieuwtjes van de maand zien! Hoppa! Niet zo goed voor de portemonnee maar a girl’s gotta do what a girl’s gotta do hé!

Even terug in de tijd… Een dikke week geleden zijn het lief en ik nog maar eens naar Hasselt geweest! Ik moet Zara echt vermijden want het komt niet goed! Gisteren waren we uitgenodigd op een lente feest en aangezien mijn oma er ook is en ik graag mijn tattoos voor haar verberg was het nodig om op zoek te gaan naar een gepaste outfit! In mijn hoofd zag ik het al helemaal voor me, een losse lange broek en een leuk t-shirtje! Bij Zara moet ge uw neus maar binnen steken en ge hebt al wat ge zoekt!

20170520090128_IMG_2467-01

Deze fel groene gebloemde broek was een instant schot in de roos! Na het feest mag er 10 cm vanaf want zonder hakken is het geen zicht, buiten de broek kocht ik ook nog leuke espadrilles en een shortje bij Zara.

In de week nog eens de H&m ingelopen en daar vond ik een zomerse jumpsuit! Yess please! Er hing al weken een streepjes broek die mijn naam riep maar ik weigerde eraan toe te geven… Tot nu alleszins! Ik heb ze deze week al gedragen en dan is het een goede aankoop denk ik altijd! Bij H&m kocht ik ook nog dit klein beige tasje.

20170520085934_IMG_2465-01

Wie koopt er zelfs bij Bristol? Anyway… Ik dus! De winkel ligt langs de Action waar ik regelmatig wel eens ga piepen en jammer maar helaas Bristol had de ideale sleehak voor mij! Weer genoeg geld op gedaan en nu ga ik de rest van de maand wat gas terug nemen!

20170520085627_IMG_2463-01

Zijn jullie benieuwd naar mijn lente favorietjes bijvoorbeeld? Of hebben jullie andere ideetjes voor een blogpost die jullie graag voorbij zien komen? Let me know!

Jumpsuit zwart

ENJOY! xxx Jolien

 

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  1. Super leuk ! De broek van de Zara is toch mijn favoriet.

    En, I feel you. In de zara moet je wel iets kopen, je komt er nooit met lege handen buiten

    Liefs xx Leen

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een mooie items heb je geshopt!! Mijn favoriet is die groene broek van de Zara 😊 En ik ken het gevoel.. moet de Zara ook echt vermijden af en toe. Kan daar gewoon niet met lege handen naar buiten lopen.

    Geliked door 1 persoon

%d bloggers liken dit: