Hallo allemaal,

Vorige maand had ik mezelf voorgenomen om niet te shoppen en dat is me ook moeiteloos gelukt! Maar aangezien 1 mei een feestdag was waren het lief en ik dus vrij… Niets was open maar hey ik zou geen kleine shopverslaving hebben als ik niet eens lief zou vragen of we niet even naar Maastricht konden, het was ten slotte toch het begin van een nieuwe maand!

Het lief geeft altijd toe aan mijn puppy ogen/ pruil lip, ik weet niet goed wat ik doe maar het werkt altijd! Op naar Maastricht! Maar wel met een lijstje in mijn hoofd!

  • Een “sportbroek” zo eentje met strepen aan de zijkant die yess i know iedereen momenteel heeft!
  • Een streepjes t-shirt
  • Een witte jeans
  • Lente jasje
  • Geel topje/t-shirt

Eerst en vooral naar de Zwaan want Hangry kan ik niet functioneren. We hadden op voorhand al een afspraak gemaakt van wat op ons geld te letten en dus geen hamburger for me! Maar een Madame deluxe was zeker zo lekker en voor amper €7 buikje rond gegeten en mijn humeur weer stukken beter!

Shopping time! Zara… Alles maar dan ook alles wat in die winkel hangt roept mijn naam! Losse broeken, leuke t-shirts, toffe jasjes, om nog maar te zwijgen over de kleedjes, die ik meer als genoeg in mijn kast heb hangen en waar ik dus flink langs door loop. *Schouderklopje*

Maximum 8 stuks mee naar de paskamer…Wie verzint zoiets? Elke keer hetzelfde liedje, no way dat ik 2 keer ga aanschuiven om te passen want natuurlijk op een Belgische feestdag is het in Maastricht koppenlopen! Maar dat houd mij niet tegen om een leuke outfit te scoren.

Een witte jeans in the pocket! √

Een “sportbroek” maar dan met bloemen! √

Spijtig genoeg kon ik niet weerstaan aan deze roze t-shirt!

20170510_152250-0120170510_153803-0120170510_152307-01

 

Dan zag ik in de verte STRADIVARIUS op een winkelpand “sparkelen”! Lap denkt ge dan! Maar zo flink dat ik die dag was, gewoon even een kijkje genomen en me niet laten vangen door al de leuke kleurtjes en de klanten die als gekke in het rond liepen en zo snel mogelijk naar de paskamers rende met alles wat ze konden vinden. Nog even naar H&m en dan naar huis. Een paar oorbellen en deze super leuke cactus sleutelhanger van het lief  gekregen!

Sissyboy is ook zo een winkel die ik niet graag oversla, als is het maar om even te snuiten, voor het eerst kocht ik een t-shirtje bij hun en met -40% korting! VUISTJEUUUH!

tencel_cropped_t-shirt_00034536_160_sb_online_store_1

Al bij al viel deze shopping trip nog mee en heb ik deze maand nog niets anders gekocht, zelfs geen online bestelling! Ook al doe ik nu heel flink en braaf… We gaan namiddag naar Hasselt *eyerole*. Ik moet wel toegeven dat een maand niet shoppen me anders naar mijn kleerkast heeft leren kijken en dat ik het binnenkort nog eens ga proberen! Ge krijgt een betere kijk op wat er mist en naar wat ge juist opzoek moet. Bij deze ga ik meer gebruik maken van lijstjes en niet zomaar kopen om te kopen!

IMG_20170507_220009_476

ENJOY! xxx Jolien

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: