Ikea plezier!

Hallo allemaal,

Een Ikea “shoplog” dat is voor mij de eerste keer! Iedereen die ik ken heeft wel iets van Ikea in huis staan. Er is dan ook voor ieder wat wils en zeer budget vriendelijk!

Vorige week zijn mijn vriend en ik een kijkje gaan nemen wat Ikea deze lente te bieden had. Natuurlijk was het er weer boenk op! Op ons lijstje stond een rieten mand voor de cactus, die we ook ooit kochten bij Ikea. Aangezien hij abnormaal blijft groeien was een nieuwe pot geen overbodige luxe! Ik vond niet exact wat ik in mijn hoofd had maar deze leuke pot was een prima alternatief!

Al de leuke keukens en gezellige slaapkamers doen me weinig en daar kan ik zo aan voorbij lopen zonder al te veel moeite! Tot we aan het planten gedeelte komen! Dan moet ik even alles terug op een rijtje zetten en diep nadenken anders neem ik ze allemaal mee naar huis! Het lief eens bekijken en zet maar in het karreke! Een cocos plant voor €6,99. Een banana plant voor €9,99. Ik kan er niet aan weerstaan! Bij de tuin artikelen stond deze mega coole lampadaire op zonne energie! We hadden zo een idee dat het voor buiten bedoeld was maar hey, binnen staat hij net zo mooi! Een handig lief is dan ook weer leuk! Hij heeft er een draadje aan gemaakt en er kan zo een lampje in! Ons interieur weer opgefrist en ikke happy!

20170507172647_IMG_2454-0120170507-1073960547

Ik bedacht me net dat we wel meer geld uitgegeven hadden dan dat! De glazen was ik even vergeten! We waren al een tijdje opzoek naar soortgelijke glazen en daar stonden ze dan, meenemen maar!

Ge kunt nooit zomaar “effkes” naar Ikea zonder veel geld op te doen! Maar elke keer trap ik er toch in! We gaan alleen die bloempot halen…Goed geprobeerd zou ik zeggen!

collage-2017-05-03

Enfin nu hebben jullie ook weer een ideetje wat er in de Ikea te vinden is!

ENJOY! xxx Jolien

Ikea tafellamp op zonne energie

Bloempot

Lage glazen

Hoge glazen

Cocos plant

Banana plant

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: