Hallo allemaal,

I know, ik kom wat laat aan met mijn paasoutfit maar een leuke bloemen kimono kan bij elke gelegenheid hé.

Paasmaandag waren mijn vriend en ik uitgenodigd bij mijn mama, geen paaseitjes rapen, wel gezellig samen zijn en lekker eten. Een makkelijke outfit die bovendien mijn tattoos moet verbergen voor ons oma is dus van belang! Deze Street one t-shirt en mijn haily’s skinny jeans zijn goede basis stukken om te combineren met deze drukke kimono die ik ooit in de tweedehands winkel vond! Mijn loafers zijn van Zara vorig jaar, momenteel vind ge in elke winkel loafers in verschillende kleuren, prints en met of zonder bontje.

Het was een fris paasweekend en dat is het jammer genoeg nog steeds, maar als ik iets in mijn hoofd heb wil ik het ook gewoon zo dragen. Die kimono zat erin en dan moet ik maar wat kou lijden. Wat zeggen ze dan weer? Will freeze for fashion? Dat moet dan maar.

ENJOY! xxx Jolien

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset201704291255489723-01Processed with VSCO with hb1 preset201704291475795218-01

Loafers

Look a like bloemen kimono

Basis t-shirt

Gepubliceerd door Dailyjolien

Hallo allemaal! Hoi, wat fijn dat je even een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Jolien. Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven, deel mijn fashion finds & outfits met jullie! ENJOY! xxx

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: